Garantiprodukt Small

Att köpa en bil är en stor affär. Vi tycker att det ska vara enkelt och tryggt att köpa en begagnad bil, därför har vi på Svenska Garantier tagit fram garantier du kan känna dig extra trygg med.

Vår garanti är en verifierad bilgaranti som fungerar som ett komplement till din bilförsäkring. Detta innebär att när bilförsäkringen inte täcker, så gör vi ofta det. Dessutom ersätter vi ofta självrisken för maskinskador som ditt försäkringsbolag täcker.

Du kan antingen teckna bilgaranti direkt här på hemsidan eller via någon av våra partners och anslutna bilhandlare som finns runt om i hela Sverige.

Exempel på vad som ingår i Small

Small är vårt enklaste garantipaket, vilket innebär att det täcker de skador som vi tycker utgör grunden av en bra bilgaranti. Bland annat ingår reparationer av fel på t. ex. airbagmodul, bromsförstärkare, generator, motorns invändiga rörliga delar, startmotor och växellådans invändiga rörliga delar.

Skulle det vara så att skadan omfattas av din maskinskadeförsäkring via försäkringsbolaget, då ersätter vi på Svenska Garantier självrisken.

Se villkor för garantiprodukt Small

Vill du också ha bilbranschens mest förmånliga villkor för bilägare?