Ansök om bilgaranti

Fyll i ditt personnummer, så hämtar vi automatiskt alla dina fordonsuppgifter.

Hur fungerar våra bilgarantier?

För din trygghet har vi gjort det enkelt, kostnadsfritt och smidigt att ansöka om bilgaranti hos oss på Svenska Garantier. Vi gör en digital kontroll och en riskbedömning och meddelar sedan dig antagningsbeskedet per e-post, detta inom endast 48 timmar efter din ansökan är gjord. Godkänd garantiansökan skickas ut via e-post, därför ber vi dig att dubbelkolla din e-postadress en gång extra så det är rätt.

Att drabbas av en maskinskada på sin bil är en tråkig och kostsam historia, men med vår bilgaranti kan du känna dig trygg. Vi ersätter många självrisker från ditt försäkringsbolag och täcker även många saker som nybilsförsäkringen annars innefattar.

Läs mer om våra olika garantipaket och teckna det som passar dig bäst. Är du osäker på vilket som passar bäst, så kan du alltid ringa oss på 08-12 44 40 50 för att ställa frågor och få rådgivning. Vi hörs!

Våra garantiprodukter

Nedan ser du våra olika garantier tillsammans med en kort sammanfattning på vad som gör dem så bra.

Services

Small

Upp till 25.000mil och 12år.

Täcker t. ex: Reparation av fel på bromsförstärkare, generator och växellådans invändiga rörliga delar. Självrisk för maskinskador som ditt försäkringsbolag ersätter.


Läs mer
Services

Medium

Upp till 20.000mil och 10år.

Täcker t. ex: Samma saker som small, men även: reparation av fel på AC-kompressor, , drivaxelmotorns invändiga rörliga delar och växellådans invändiga rörliga delar. Självrisk för maskinskador som ditt försäkringsbolag ersätter.


Läs mer
Services

Large

Upp till 15.000mil och 10år.

Täcker t. ex: Reparation av fel på alla elektroniska och rörliga mekaniska komponenter inkl. arbete. Självrisk för maskinskador som ditt försäkringsbolag ersätter.


Läs mer
Services

EL - Elbilsgaranti

Upp till 15.000mil och 10år.

Täcker: Reparation av fel på alla elektroniska och rörliga mekaniska komponenter inkl. arbete. Självrisk för maskinskador som ditt försäkringsbolag ersätter.


Läs mer